Persoane interesate

vineri, 22 iulie 2011

Zi greaaa

      Ziua de astazi a venit grea..chiar din primele clipe..mi-am simtit toata ziua capul greu,obosit..si oricat am incercat sa fac restul rotitelor sa mearga..intregul mi-a  fost cumva dezasamblat toata ziua..E cumva ca un curs firesc care-mi intregeste si mai puternic parerea ca oricat ai vrea sa te pui de-a curmezisul impotriva a ceea ce se intampla..e in van.
      Si nu m-am apucat sa scriu pentru a va spune ce zi ..proasta am avut..ci pentru a sublinia faptul ca in ansamblu asa suntem construiti.Din parti bune,minunate..care innobileaza ,care dau nastere zilelor acelea in care suntem stapanii universului si in care nimic..dar nimic nu ne poate cobori de pe tronul pe care suntem frumos asezati….si din revers..din partile mai putin bune,nefiresti..pe care le mascam..le fardam,le chiar operam estetic adesea..insa care sunt in noi si care ne arata zilele de factura celei traite de mine ASTAZI..
      Ciudat cum acum spre final…aricismul pe care l-am simtit toata ziua a ma tine in brate…acum cam dispare..si undeva in coltul gurii imi apare (acru totusi)..un zambet..care ma-ntreaba cum m-am suportat ziua intreaga?Hmm?Oare cum?.:)))
       Se pare ca domnul meu ,,interior’’ uneori se simte slabit..si recurge la n posibilitati de incarcare…isi cere drepturile de autor adica..si spune ca musai e nevoie..sa mai si mananci ..cand trebuie..sa mai si dormi..sa te bucuri...sa zburzi..adica..sa mai si faci cate ceva care sa tina loc de incarcator..
       Asa ca ziua de maine i-o voi dedica ,,interiorului’’..imi voi lua liber de la orice ..si voi incerca sa-mi gasesc un atare echilibru si in adevaratul sens al al cuvantului..pentru ca in ultimul timp m-am privat.
       Va doresc un weekend minunat,cu voi,in voi si pentru voi!

8 comentarii:

  1. acelui domn,cu aripi ca niste petale suave,ii datoram totul...de aceea ne simtim uneori lipsiti de putere si parca bolnavi.
    atentia noastra este bine venita asupra interiorului nostru,si indata ii simtim efectele.

    RăspundețiȘtergere
  2. In toata goana asta nebuna..ramai uneori in urma...si cred ca atunci te dezechilibrezi putin..Multumesc pentru vorbe!Inteleg ca deja culegi roadele vacantei..

    RăspundețiȘtergere
  3. încă un cerc închis, apoi pliat într-o linie, draptă, apoi iar curbată, cu vârfurile în sus - jumătate de cerc.
    pe faţă: zâmbet.

    iar şi iar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa-nteleg sa sunt pe drumul cel bun???

    RăspundețiȘtergere
  5. Scumpa fiinta vie,
    Ti-am raspuns.
    Fie-ti bine si tot ce e greu sa te-ntareasca inspre lumina finala!
    Te am in inima mereu sa stii...

    RăspundețiȘtergere
  6. Si iar..si iar..ma pierd in faptul ca desi necunoscut..devine cunoscut..Cam asta e senzatia Celestine..Si eu te am in suflet..

    RăspundețiȘtergere
  7. Nimic nu ne e strain, totul ne-a mai fost, dar am uitat.
    Iti revars lumina peste sufletu-ti obosit
    Pup

    RăspundețiȘtergere