Persoane interesate

duminică, 27 februarie 2011

Alta viata?

Daca Dumnezeu ne-ar da sansa sa ne reeditam viata cum ar arat ea?M-am gandit si m-am razgandit..ca in final sa constat ca nu as putea schimba nimic.Nu astazi insa.Pentru ca sunt o groaza de zile in care as schimba multe..sau tot.Cum e cu statornicia?Azi iubesc greselile mele..si cred ca as putea sa le repet razand ..din nou.Pentru ca datorita lor sunt aici.Au fost pragurile vazute prea tarziu..dupa ce lovitura ma pusese deja la pamant.Insa semnele ramase m-au ajutat sa ma regasesc..sa privesc spre mine si sa invat ..Ce mi-as dori?Sa devin statornica si sa-mi pot iubi viata si maine.Voi?

4 comentarii:

  1. Daca prin „statornicie” te referi la dorinta de a ajunge sa pastrezi in mod constant echilibrul interior, acceptarea de sine si iubirea pentru viata in sufletul tau, indiferent de situatie, atunci cred ca asta este o aspiratie comuna :). Si mai cred ca multi impartasesc aceasta dorinta, mai mult sau mai putin constient. „Ce mi-as dori sa devin?” e o intrebare destul de complexa, zic eu. Devenirea noastra se intampla oricum, in fiecare zi, in fiecare clipa si pe drumul ei noi ne schimbam in permanenta, crestem, evoluam (chiar si prin greseli, pt. ca, asa cum spuneai si tu, greselile si defectele ne semnaleaza unde avem de lucrat). Atata timp cat mintea mea, inca nu poate cuprinde complexitatea creatiei, inca nu pot sa spun, cu certitudine, ce mi-as dori sa devin. Nu ma deranjeaza schimbarile continue, transformarile, experientele variate. Doar iubirea, imi doresc sa o pot pastra continuu in suflet... iubirea este singura constanta le care tin:)
    Sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Strict prin definitie statornic inseamna neclintit,ferm..hotarat.Asta as vrea.Sa pot sa fiu de neclintit si sa nu cedez in fata necunoscutului.Sa reusesc sa ma iubesc intr-atat incat sa accept ..si maine.Tot.Insa crede-ma ca sunt zile cand si nasterea mea e de contestat.Cert e ca o singura intrebare poate ridica mari probleme pentru noi..Iti multumesc pentru analiza profunda si ma bucur ca esti statornica.Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  3. Querida Larisa!

    Temos um diamante bruto dentro de nós, e degladiamos com a solidão e incertezas.
    Do momento que trabalhamos essa pedra as nossas virtudes começam a brilhar, e, vamos encontrando as respostas pra tudo! Através da pedra lapidada.... O Amor.
    Gostaria de escrever mais.... mas a tradução não é a melhor.

    Bjsss

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Guimel

    Iubesc viata cu toate incercarile ei...Cand voi reusi sa ma slefuiesc suficient voi iubi toate vietile..Trecute sau viitoare...Sufletul meu e singurul care stie de ce sunt..pana cand..si ce voi fi.

    RăspundețiȘtergere