Persoane interesate

luni, 27 februarie 2012

ParCurs

Scotocesc in fiecare zi in sertarele cele mai inchise ale sufletului ce sunt.Incerc sa ajung pana acolo unde fasia de lumina razbate dincolo de tot intunericul ce l-am adunat.Am strans in mine ambitii,dorinte,orgolii,resentimente atat de multe...incat sensibilitatea extrema cu care m-am invatat.. a devenit arma care mi se intoarce impotriva.Am reusit sa ajung intr-un punct pe care  oricine l-ar numi...puternic,plin de confort si siguranta..insa este o parte a ceea ce numim realitate.Daca as analiza realitatea mea as spune ca am ajuns intr-un punct extrem de inalt in care singurul lucru pe care puteam sa il simt  si pe care-l doream era sa ma intorc la mine.Si  astazi cu fiecare sertar deschis gasesc sentimente abandonate pe care invat sa le apropii cumva.Constat si ca particele din mine uitate reinvata sa-mi spuna ca-mi apartin.Si pricep ca atat timp cat sunt...indiferent cum aleg sa traiesc ...cresc.


Pentru ca asa am fost construiti..pentru a creste cu fiecare secunda ce ne e data s-o intalnim.Si astazi pot sa fiu aici mult mai atenta la felul in care aleg orice oportunitate care mi se da...pentru a aduna cat mai multa lumina.Reinvat sa ma bucur acolo unde pana ieri nu puteam decat sa urlu.Am invatat sa fac diferente in ceea ce pot simti...si descopar mereu altceva...Cand simti mai multa iubire..poti darui mai mult!Tot asta ma face sa nu pot scrie atat de mult aici cat mi-as dori..fiindca ajung la atat de multe stari...si uneori e dificil sa redai..exact ceea ce simti!Va imbratisez!

5 comentarii:

  1. am să las aici liniște, nimic altceva nu poate "spune"... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos si simplu stii tu sa le spui lururilor pe nume! Iti urez ca si Flipi,multa pace pe toate nivelele fiintei tale! Muzica ta ma fascineaza mereu,muzica de pe blog si muzica uneori neauzita a sufletului tau.Fii pace si iubire,suflet!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc amandurora si va trimit aceeasi pace si liniste!Din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa fim realisti a ceea ce suntem e totul.Intr adevar, in toata viata noastra avem urcusuri si coborasuri materiale, spirituale, psihice, etc...important este sa fim - noi - cu toate ca de cele mai multe ori este greu.Zilele astea viata mi a dat o palma dureroasa tare si totusi, incerc sa accept totul, cu toate ca mi e foarte frica,,,sper doar ca asta sa fie pentru moment tot greul,,,sper ca dzeu sa se uite la mine si sa mi dea putere sa trec peste tot...apreciez acum la alt nivel totul, m as multumi ,,,,,,acum,,,,,,cu tot ce am avut si n am apreciat destul, nu m am bucurat destul de putinul ala,,,,Nu mai stiu ce sa zic cu toate ca sufletu mi striga multe.Multumesc pentru postari, foarte,,de suflet...

    RăspundețiȘtergere
  5. Mihaela
    Fiecare ,,palma'' simtita azi..e o noua treapta.O treapta pe care o urci oricum..fiindca asta-i cursul.Nu intamplator simti acum ca prinsa in altele ai uitat sa pretuiesti ceea ce ti se oferea.Toti o facem.Priveste insa adanc la tot ceea ce ai primit pe parcursul asta.La tot ceea ce te reprezinta.Si nu uita ca sufletul tau poate sa strige..ai oameni care pot sa asculte .Mereu ai avut.Ei EXISTA.Chiar daca-s incercati si ei..ca si tine.Nu uita sa iubesti!Iubirea vindeca TOT!Ai incredere!

    RăspundețiȘtergere