Persoane interesate

joi, 16 februarie 2012

Despre Oamenii de langa noi...

Privim la cei de langa noi si cu cat o facem mai adanc cu atat descoperim o sumedenie de comori ascunse in fiecare din ei.De curand am trait inflorirea cuiva.Revenirea la viata.Usoara,abia perceptibila dar care o data venita ..s-a agatat de ideea salvarii si n-a mai plecat.Am fost martora incercand sa pot sa nu intervin foarte mult..in inflorirea aceasta.Da.E un om drag ..care nu astepta altceva decat  ..un suflet care sa-l primeasca asa cum era.Care sa-I dea sansa sa creasca si sa devina frumos.E minunat sa poti sa privesti frumusetea din om ..cumva cum n-o mai facusei pana atunci.Astazi..impletirea dintre noi…doar CURGE.Si raman stupefiata la cat de frumos vibreaza si cum impartaseste cu mine …tacit chiar..marile adevaruri care exista.
Si tot de curand..am aflat cum ca una din cele mai cumplite boli si-a gasit locsorul in sufletul cuiva…la care nu m-as fi asteptat.Si descopar si aici ..cum OMUL incearca sa depaseasca..intelegand in cateva clipe..mai mult decat a inteles intr-o viata.Si fiecare zi capata un alt prêt..intre incordare si abandon…intre lupta si acceptare…Depresia apare…totul se rupe..totul doare..si in final realizezi ca nu e nimeni la mijloc..decat tu si Dumnezeu.Ciudat nu?La cat de putin traim pentru noi…si pentru El?!
      Si trecand prin stari,dupa stari…ma opresc si aud bucuria din glasul prietenei mele dragi..care atinge o noua stare de indragostire..si iata cum asta vine…sa spele partea urata…Si simt bucuria care mi se ofera sa pot sa observ toate astea…sa pot sa le simt,pe fiecare in parte..sa pot sa realizez ca fiecare secunda pastreaza o mare incarcatura care insa vine din iubirea pe care Domnul ne-o trimite in dar.Buna sau rea..vine pentru noi.Pentru inteleptul care se va transforma in lumina din care s-a rupt!Sa fim binecuvantati acum si in tot ceea ce va fi..

6 comentarii:

  1. nu ştiu ce să spun, e bine că există persoane care îţi aduc zămbetul pe buze, cât despre depresie ea vine de la multă supărare, trebuie să avem grijă cu supărarea.
    O seară bună!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarul este ca depresia nu este ceva tocmai placut, dar trbuie sa avem grija cum sa o controlam...

    RăspundețiȘtergere
  3. Depresia in acest caz Roxy a aparut in urma unei boli cumplite...care n-avea cum sa nu starneasca asta.Si nici nu cred ca un om foarte bolnav isi poate controla foarte usor starile sufletesti.Totul se leaga ..si in prima faza nu tocmai frumos.Suntem supusi insa pentru a vedea mai adanc unor incercari suficient de tari.Insa eu cred in...tot raul spre bine...indiferent cum!Si cred cu tarie!Zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Depresia apare nu numai la boala fizica,,,mai ales la cea sufleteasca.Am trait in depresie Larisa...am trecut prin multe stari sufletesti si zic eu, incet incet le depasesc pe cele naspa.E minunat sa gasesti un om care sa aiba o vb buna ptr tine, efectiv te ridica...
    M am regasit in mesajul tau, m am simtit bine si...scuza ma, am si lacrimat olecuta,,,dar de bine.
    Iti multumesc din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mihaela
    toti am fost incercati..unii mai mult..altii mai putin.
    asta ne leaga unii de altii.
    totul se cerne si la final ramanem cu ceva de la fiecare om intalnit.
    chiar de la fiecare..oricat de greu de crezut ar parea..:)
    tu esti unul din oamenii care dandu-mi voie sa fiu langa ei la nevoie...M-AU RIDICAT!M-au facut sa inteleg ca degeaba aduni..la nesfarsit..daca nu stii sa daruiesti si celui de langa tine!
    iti multumesc pentru tot ceea ce mi-ai dat voie sa inteleg!
    lasa-te iubita...pentru ca asta e vindecarea ta!

    RăspundețiȘtergere