Persoane interesate

joi, 1 decembrie 2011

La multi ani Romania !



        Va veni un timp in care vom intelege ca prin noi curge sangele unui intreg neam,o intreaga istorie..valuri  
 de mosi si stramosi...de bunici,strabunici..care au iubit si au cinstit acest neam.Iar istoria nu se scrie cu         versuri de dragoste..ci cu sacrificiul neamului de la inceputul..inceputului sau.Daca uitam ce au indurat pentru a fi astazi romani ..inseamna ca nu ne meritam numele cel purtam.La multi ani Romanie ,,tara mea de glorii,tara mea de dor,,!

7 comentarii:

  1. Da...si eu spun La multi ani Romania...astazi am avut o discutie cu sotul meu si-i spuneam ca nu prea avem motive sa ne bucuram de acesta zi. Am fost contrazisa ca asa se cade ca de fapt este ziua tuturor romanilor...ma intreb care romani...noi astia care am fost mintiti de oamenii politici care sunt aceeasi...noi care suntem stirbiti de sanatate,invatamant,cultura si cred ca sti si tu ce mai urmeaza...noi care suntem furati mereu din putinul pe care il mai avem.Vreau sa ma opresc aici...intradevar este o zi speciala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriella
    ROMANIA suntem noi romanii.
    Eu,tu si toti cei care simtim si iubim romaneste.De ce te raportezi la altceva?
    Crezi ca suntem noi cei incercati?
    Aminteste-ti istoria noastra si vezi acolo incercari.Doar iubind aceasta tara,curat si cu suflet deschis putem vindeca ranile ei si implicit ale noastre.Ce te face sa crezi ca oriunde in lumea asta nu sunt probleme?Deci..sa fim ROMANI ca asta suntem.
    La multi ani iti spune un om,roman care traieste in aceeasi tara si care poate sa vada si altceva..

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulți ani...în viitor mai buni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Larisa ...imi pare rau ,dar nu sunt de acord cu tine...tu spui ca "Doar iubind aceasta tara,curat si cu suflet deschis putem vindeca ranile ei si implicit ale noastre." Pai cum ...stau si meditez asa si sigur va fi bine. Imi vorbesti de istorie...noi mai avem mandria stramosilor nostri?...chiar nu vreau sa intru in polemica.Sa ai o seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere