Persoane interesate

marți, 20 decembrie 2011

Dezamagire

        Astazi...zi pe care as vrea sa o sterg.Zi care mi-a adus iarasi starile sufletesti cand ma urasc cel mai mult.Cand uit cat inseamna sa poti sa asculti,sa distingi si sa lasi totul sa treaca.Mi-am rugat zile si nopti sufletul sa se linisteasca...sa-si continuie rostul fara sa mai auda ceea ce-l doare.Sa-si cunoasca puterea si mai mult decat atat..sa-si cunoasca dorinta.Dorinta de liniste.Se pare ca inca n-am invatat sa ma rog asa cum ar trebui..pentru ca universul sa poata sa-mi dea ce astept.Am pastrat un timp la nivel de interior si exterior o constanta care-mi amintea de blajin.Astazi am ucis tot ce nascusem in mine.Ma simt iarasi prada propriilor mele porniri de razboinic..razboinic ce si-a pierdut fara rost tot umanul din el.M-am lasat prada unor trairi pe care oricat de mult le-as uri...au grija sa vina si sa-mi aminteasca cum ca n-au disparut..Cum poate un om care stiind ca omoara in el ce-i mai sfant..s-o faca chiar stiind ca o face?Incercata am fost astazi..si am pierdut.Am pierdut pana si dorinta unei transformari pe care pana acum mi-am dorit-o atat...Prea mult timp in care incrancenarea m-a condus..n-am cum sa-l opresc.Am senzatia ca fiara trebuie sa sfarseasca fiara...

6 comentarii:

  1. Suflet frumos,suferinta este efemera ca si bucuria.Tot ce tine de corpul nostru emotional se va dizolva candva in neant.Da-ti voie sa simti fara sa te judeci,iubeste-te asa cum esti caci minunata esti.Permite-ti sa fii asa cum esti tu si spune-ti:"Dumnezeu m-a iubit inainte ca eu sa fiu si m-a adus din nefiinta la viata pt ca m-a iubit si m-a inchipuit asa cum sunt si ma iubeste chiar daca sunt slab si ma impiedic uneori de propriile umbre.Da-ti voie sa gresesti caci din greseli invatam cum sa transformam infrangerea de-o clipa in victorie statornica si laurii suferintei nimeni nici macar nu va indrazni sa ii proclame.
    Fii luptatoare pe mai departe si nu forta nimic
    caci orice progres pe cararea vietii ne este pus la incercare.Eu stiu cata iubire e in tine si la tine nu sunt vorbe goale,tu chiar traiesti cuvantul viu si nazuiesti spre iubire si lumina,de aceea iti scriu.Ma iarta daca am indraznit sa iti spun aceste lucruri,uneori suntem atat de prinsi de pamant ca nici macar de vibratiile pozitive nu mai vrem sa stim.
    Cand cineva te provoaca,respira adanc si incearca sa-ti amintesti spusele iubitului nostru Isus precum ca omul bun scoate lucruri bune din comoara sufletului lui iar cel rau scoate ocara si suferinta din intunericul din inima lui.
    In incheiere iti spun sa nu-ti pierzi speranta in iubire si lumina caci tu esti mai avansata pe cararea Golgotei decat te crezi tu si nu te ruga universului cum spun multi ci CREATORULUI a tot si toate si rugaciunea ta sa-ti fie nu cerere ci multumire pt bine si asa zisul rau caci caderea este prilej de trezire si aduce intelepciune.
    Iti urez pe aceasta cale sa ti se dea putere sa duci si multa iubire si har si un Craciun in pace cu tine insati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Amael
    Multumesc cerului ca exista suflete care pot veni..si care pot sa-ti intinda o mana atunci cand ai nevoie de asta.
    Lumina in care ma zugravesti e mult mai mare decat merit.. crede-ma.Sunt un om ca toti oamenii,un om care doreste sa stearga din el..sa smulga mai clar..tot ceea ce-l instraineaza chiar de el insusi.
    Nu am reusit sa potolesc decat in mica masura ceea ce clocoteste in mine.Si nu stiu nici frumosul sa-l ofer cum ar trebui.Punctele mele de fierbere duc la extreme care macina mult.De aici exploziile de genul.Le asez aici pentru a reusi poate cumva sa invat lectia pe care-o repet de veacuri.
    Multumesc pentru sprijin si binecuvantari.Sunt momente cand avem nevoie realmente de asta.Ma ajuta sa ma suport mai usor.
    Sarbatori in pace!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am pierdut azi. mult.
    am pierdut si ceea ce credeam ca nu se poate pierde.
    si eu ma lupt cu mine. ma cert. ma urasc. ma ador.
    confuza e putin zis.

    si ti-am gasit blogul.
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-mi multumi Anonim ...Te astept oricand vrei :).

    RăspundețiȘtergere