Persoane interesate

vineri, 28 octombrie 2011

Zi dupa zi

           In spatele fiecaruia dintre noi..stau adunate si stranse istorii.Fila cu fila,zi dupa zi.Suntem vrem ..nu vrem eroii principali..atat in viata nostra..si de ce sa nu recunoastem..partial si a altora.Cat de mult putem influienta destinul cuiva?Cati oameni am ingenuncheat si cati am ajutat?Incerc sa inteleg pentru ca mult timp am pasat cauza problemelor mele pe umerii altora .Poate inca o fac..in situatiile extreme.Cu toate ca am inceput sa vad si frumusetea din fiecare.Si ma mir cum am pierdut asta atat de mult timp.Incrancenarea cu care mi-am infruntat perioadele grele m-a privat de multe..Insa sper sa raman cu picioarele pe pamant si sa pot TRAI fiecare clipa cu adevarat.Sa fiu prezenta in viata mea.

6 comentarii:

  1. ..să fii, să fie şi să-ţi fie bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fim si sa ne fie la toti dmd.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Larisa...fiecare dintre noi avem povestea noastra.Eu tie suflet frumos nu-ti doresc decat sa-ti fie bine si sa ai parte de tot ceea ce este mai frumos in lume.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti multumesc Gabriela.Sa ne fie tuturor!Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  5. Puterea se afla in noi, totul porneste din interior! Natura ne da in mare parte ceea ce noi ii oferim!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Adrian.Foarte corect ceea ce spui.E o realitate pe care am deformat-o cumva de a lungul timpului..si am scris asta tocmai pentru a-mi sublinia si mai adanc.

    RăspundețiȘtergere