Persoane interesate

miercuri, 12 octombrie 2011

Noi pasi

        Indepartarea noastra de samburele de lumina existent in noi e probabil indelung planuit.Toata tevatura din vietile noastre ne indeparteaza si ne instraineaza de esente.Traim zapaciti de atat de multe griji care parca nu numai ca nu-si gasesc rezolvarea dar se tot inmultesc ravasindu-ne.E nu greu,foarte greu sa reusesti sa-ti gasesti un oarece echilibru..dar e si mai greu sa-l pastrezi.Pentru ca majoritatea factorilor conduc catre DEZECHILIBRU.Trebuie sa spun ca am inceput de ceva timp sa-mi formez o anumita lista a lucrurilor pe care doresc sa le pastrez..si a celor pe care incerc sa le schimb.Si asa cum ne-am obisnuit déjà..e cumplit ca apar tot felul de piedici care imi pun bête-n roate.E ,iarasi subliniez,cumva imposibil..probabil pana la un anumit moment(pentru ca sunt convinsa ca acel moment va veni ..ca altfel n-as supravietui) sa faci asta.Si se vorbeste de legea atractiei,a rezonantei..deja e un subiect pe care chiar si noi majoritatea auzim..si poate traim déjà..insa acest lucru intervine dupa multa ,multa perseverenta.Spun toate astea,poate ma si repet uneori,tocmai pentru a incerca sa pastrez o constanta in a persevera,in a nu ceda in fata greutatilor care vin.Poate singura traire pe care am cunoscut-o si reusesc s-o pastrez e ca am inceput sa ma simt bine cu mine.Pot sa privesc zambind pe cei care ma intreaba….,,nu te plictisesti singura?’’.Nu.Nu ma mai simt singura.Nu mai sunt singura.E o certitudine pe care am obtinut-o invatand sa ma ascult.Cu adevarat.Si asta atrage in juru-mi oameni mai buni,mai curati.Sper ca rugaciunile sa reuseasca sa ma faca sa merg inainte .Sa reusesc sa adun lucruri tot mai curate,mai pure si mai luminoase.Si o spun pentru ca altfel voi ramane inadaptata la o viata pe care n-as vrea-o.Ma vreau un om bun intr-o lume mai buna.Atat.

6 comentarii:

  1. Important este ca fiecare sa vrem sa fim mai luminosi si atunci lumea noastra va fi mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca ne sunt auzite toate gandurile.Aveam nevoie de o binecuvantare.Multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  3. un sentiment minunat! un om mai bun. şi pentru că suntem sentimentele, gândurile, trăirile, faptele şi tot ceea ce experimentăm, asta aduce minunăţia creaţiei în fizic.
    dacă nu ai citit, poate încerci cronicile akashe ale lui steiner ca să poţi situa momentul actual de pe hiperbola evoluţiei umanităţii într-o şi mai puternică normalitate şi naturalism.

    am postat şi eu acest clip cu ceva timp în urmă, timp iluzoriu, altă realitate, omul acesta a venit în concert la noi, având părul alb, dar muzica lui bach e la fel de proaspătă, vibraţia ei e la fel de înălţătoare, e infinită, e eternă. undeva, la capătul universului fizic, ecoul acestei muzici crează mari bule de anti-materie magnetică, ca cele care se formează în vasul cu apă care fierbe. dansul lor hiptnotic copiază sunetele şi le face să cânte în liniştea absolută a perfecţiunii, încântând micile stele ce stau să se nască acolo şi să se reverse din ne-creat în galaxiile ce se pergătesc de sărbătoare.

    e aşa minunată piesa asta încât, deasupra bucureştiului, o armată de 100.000.000 de nave extraterestre colectează vibraţia sentimentului acestuia, scăldându-se cu toţii, cu mic cu mare, în duşul de lumină pe care îl formează aceste unduiri ale aerului.
    sincronic emailic

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow
    Cred ca e cel mai deosebit coment al tau Flipi.
    Parca te vad asezat pe o scena vorbind despre ceea ce scrii aici(probabil te-am vazut vreodata asa..)Ha..acum realizez ca de fapt nici nu te cunosc fizic.Insa iata ca pot avea surpriza sa vad pe cineva ..fara sa l cunosc.E extraordinar sentimentul transmis..si cred ca voi reciti.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere