Persoane interesate

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Puterea

De unde vine nelinistea?Neacceptarea?Suntem ceea ce ne-am dorit sa fim,propria creatie..pe care insa o contestam in mare masura si nu suntem niciodata impacati cu ea.De unde am fost claditi extraordinar purtand in noi tot ceea ce am putea cuprinde,.de unde am venit ca si implinire a perfectiunii concepute pentru a trai in iubire..NOI suntem realmente atat de departe de implinire.Cladirea care suntem infipta adanc in pamanturi si totusi mirosind de aici cerul si hranindu-ne cu inalt …am fi ceea ce poate implini universul.Dar suntem? Vorbim cu totii despre o viata prin care ar trebui sa pasim constienti,adica cu buna stiinta ..insa din pacate doar vorbim.Daca pana ieri habar nu aveam cine sau ce suntem..astazi stim.Insa asta nu schimba foarte mult perspectiva.Ne raportam continuu la fals repetand ciclic aceleasi greseli.Insa cumva intr-un plan mai inalt.Si atunci?Daca incepi sa vezi ..ar trebui sa o faci intr-o stare de permanenta conexiune cu crezul propriu…insa noi o facem sacadat ..rupt..pierzand bucati intregi..si bajbaind acolo unde ar trebui sa fim integri.Vad tot mai multi oameni dornici de armonie,inclinati sentimentelor nobile care insa nu stiu ca nu putem trai separat.Puterea ar fi sa constientizam ca doar impreuna ne putem mantui.Doar cu aproapele in suflet si in inima putem pasi catre adevarata cunoastere pe care o pastram poate scrisa sub talpile Sfinxului..sau in Cartile Sfinte..insa O PURTAM in inimi ,o cunoastem ca si pe rugaciunile cu care ne adormim copilasii..Puterea e in unisonul inimilor nostre.Stim toti cum arata taramul fagaduintei.Il cunoastem si-l vizualizam chiar.. cu totii.Nu putem insa deschide portile decat intr-o viata traita aidoma cu aceasta viziune.

7 comentarii:

  1. Da Larisa@
    Totul e in noi, insa ce nu vrem noi a intelege este directia pe care o luam.
    Noi credem ca daca ne-am nascut putem gasi cheia adevarului si poc minunea.
    Nu-i chiar asa Larisa.
    Noi nu suntem capabili sa ducem adevarul inca.
    Nu ne-am nascut sa dezvoltam in noi functiile sistemului energetic din care ne-am frant.
    Noi am venit aici doar sa ne curatim si sa invatam lectia ptr care am tot cazut.
    Evolutia nu e aici!
    Armonia si rezonanta nu se va trezi intr-o lume care abia se pipaie, abia invata sa mearga... dar exista si acele momente ale detasarii, cand prin muzica, si orice alta cale de acces la comun, sa ne unim mainile si sa simtim ca toti suntem si am fost mereu 1.

    te am in suflet cu mine,
    nelinistita dar mereu aproape de frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca e lumea intrebarilor inseamna ca noi suntem raspunsul.
    Nu voi inceta sa ma rog sa fim iarasi ceea ce suntem.
    Si eu te am in suflet.Mult mai aproape de frumos decat mine..:))!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu spune asta.
    Frumusetea nu are comparatie, atat timp cat iti umple sufletul.
    Te pup tare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vim buscar abrigo no Suntem lubire, através das suas palavras.
    Beijos

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur sa fii aici Guimel.Esti binevenita oricand.
    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  6. trebuie să fii treaz acolo în interiorul trăirilor tale ca să ştii că nu ai acceptat încă ceea ce trăieşti. şi în momentul în care te afli, ai să accepţi.
    şi odată ce ai să poţi face acest lucru, care nu e decât cu o secundă înaintea ta, a mea, a tuturor, atunci cuvintele din cărţile sfinte nu vor mai fi legendele olimpului iar sfinxul o piatră uitată într-un deşert, departe... pentru că ele vor trăi în tine, pentru că sunt parte din puterea care ne atrage mereu anti-gravitaşional către frecvenţele iubirii lui dumnezeu. inevitabil.

    RăspundețiȘtergere