Persoane interesate

joi, 22 septembrie 2011

Cum mergem mai departe?

Viata in diversitatea ei ne expune unor experiente ..placute sau neplacute.
Pana la un anumit punct al ei,am trait aproape tot ce era de trait in extrema neplacutului.Am trait fara unul din parinti,apoi si fara celalalt,o saracie care m-a pus in postura de a ma razvrati permanent,apoi pierderea oamenilor dragi …tragedia unui accident dupa care lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel..deci un puzzle al durerilor.Nu amintesc toate astea pentru a ma plange.Ci pentru a sublinia ca in viata treci prin lucruri greu de trecut.E uneori mai greu decat poate fi redat in cuvinte.Am primit lectii dupa lectii.Si nu ma vad decat mai experimentata decat altii .Atat.
Astazi lucrurile sunt asezate in ceea ce ma priveste.Insa traiesc parca rupta .Majoritatea oamenilor dragi trec prin cumplite lupte cu saracia.Nu mai e o surpriza pentru nimeni faptul ca abia reusesc sa supravietuiasca de azi pe maine.Cunoscutii imi redau aceleasi drame.Inboxul pare a exploda sub incarcatura lacrimilor unor parinti care incearca sa-si salveze copiii.Si ma doare ca nu pot sa alin decat infim ..pe o mica parte din ei.Cum sa depasesti toate aceste drame in care..chiar daca TU nu esti prins…multi din ceilalti..ai tai..sau nu..sunt?! Nu mai stiu cum sa-I imbarbatez macar..Nu mai am puterea sa incerc sa o fac.Ma vad asezata in fata unui zid si parca tot ceea ce fac nu mai ajunge la ei.Cum sa ajuti ?Cum ?

13 comentarii:

  1. RUGACIUNE
    LUMINA
    GANDUL TAU SPRE EI POATE FACE MINUNI

    "te iubesc" poate schimba vieti!

    RăspundețiȘtergere
  2. deseori ne uitam in urma si vedem uneori ce anume ne-ar fi ajutat cu adevarat...

    RăspundețiȘtergere
  3. Toteu
    Sincer n-am inteles exact ce vrei sa-mi spui..

    RăspundețiȘtergere
  4. cu naturaleţea paşilor pe care ştii că îi faci, cu lumină în privire, cu sufletul deschis.

    a fi lumină înseamnă a trăi deschis şi a exprima mereu trăirea sufletului, el ştie cum să facă în orice situaţie, ascultă şi îţi va şopti. îţi vei şopti. vei şopti. sufletul celor încercaţi va ştii întotdeauna. chiar şi când fizic şi mental nu acceptă. e ca şi cum ai lumina camera cu o lanternă. fii lanterna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Larisa-asta spuneam si eu:"sufletul celor încercaţi va ştii întotdeauna."

    RăspundețiȘtergere
  6. E ok Toteu..
    Nu intelegeam exact si am preferat sa ma lamuresti.
    E adevarat..insa doare!

    RăspundețiȘtergere
  7. gandeste asa si simte cuvintele in felul acesta:ajutorul nu doare...caci pana la urma urmelor ti-l dai tot tie insuti...asa vei trece dincolo de durere,la sursa din care rasare generozitatea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Durerea vine din neputinta de a fi langa toti cei care as vrea.Nu din ajutorul dat.Daca as fi gandit asa..probabil nici n-as fi ajuns vreodata sa scriu sau sa gandesc despre cum as putea sa fiu langa toti.Sufletul meu stie ce ar trebui facut insa asta nu inseamna ca am si posibiliatea s-o fac mereu.Asta ma doare.Am spus o asa acum ..pentru a ma intelege exact si tu in ceea ce spun!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai dreptate Larisa,viata ne expune la experiente care mai de care mai grele...important este sa fim tari,sa avem incredere in noi,sa mergem inainte ca le vom birui pe toate.Din cate stiu eu despre tine...ma refer la postarile tale,tu esti un om bun , puternic si cu credinta in Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc Gabriella.Mi-ar placea sa fiu..insa nu sunt decat om..si atat!

    RăspundețiȘtergere
  11. becul nu se arde... e infinit, acel boţ numit om şi atât e o eternitate de lumină înfăşurată în uitare. trebuie doar să găseşti butonul. şi să ai curaj să apeşi!

    RăspundețiȘtergere