Persoane interesate

duminică, 26 iunie 2011

M-am intors..

     M-am intors dintr-o scurta vacanta pe care mi-am oferit-o asa..pe neanuntate..Inca nu sunt reconectata cu lumea...asa ca astept sa reintru in normal..Va trimit din inima cateva randuri  primite:

,,Sa fie azi pace inlauntru tau. Ai incredere ca esti acolo unde este locul tau, unde e nevoie de tine. Nu uita de posibilitatile infinite care se nasc din credinta in tine si in ceilalti. Foloseste darurile pe care le primesti, care iti sunt date, si da in countinuare altora dragostea pe care o primesti. Fii multumita de felul in care esti tu, asa cum esti. Lasa aceasta intelepciune sa patrunda adinc, pana in maduva oaselor si daruieste sufletului tau cantec, muzica, dans, rugaciune si libertatea de a iubi. Asta exista pentru noi toti." 

6 comentarii:

  1. Mulţumesc, sunt cuvinte pline de înţelepciune, şi ne sunt de mare folos! Fiecare devenim un "canal de transmisie" pentru ceilalţi, la un moment dat.
    Dumnezeu găseşte întotdeauna cum să ne spună ceea ce are de spus!

    O duminică minunată, plină de pace!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine a-i revenit! Foarte frumoase randuri!

    RăspundețiȘtergere
  3. adică cerul, ar scrie printre nori şi curcubee: PACE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca o data sunt bucuroasa sa te am alaturi Florina.Inseamna mult pentru mine.Sa ai o duminica plina de pace!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Lumi.Incearca sa evadezi o zi ..doua..sentimentul e sublim.Cu totii avem nevoie de odihna,de liniste,de frumos..

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca cerul te-a invatat sa fii deja vant Flipi!!!

    RăspundețiȘtergere