Persoane interesate

miercuri, 11 mai 2011

Raspunsuri

       
          Raspunsurile la ultima postare reflecta unicitatea fiecaruia dintre noi.Ele vin in ajutorul meu. E mai simplu sa vezi ca nu esti singurul care s-a ciocnit de anumite probleme.Stiti cum e..Seamana cu vizita la un prieten drag sau de ce nu la psihologul unde nu prea ne e lesne sa ajungem.Uneori mi s-a spus sa vorbesc..alteori mi s-a sugerat sa incerc sa tac si sa las timpul sa ma ajute sa ma asez..
Mereu am facut ceea ce am simtit..In ultimul timp..poate si datorita vremii mai mohorate si a ploilor care chiar daca-mi plac..ma scufunda in stari profunde ...sunt oarecum melancolica si mai prinsa in mine..Si am redat ceea ce simt..Si adaug ca aceste ,,dialoguri'' dintre noi..ajung cumva sa deschida anumite usi..care erau demult inchise..sau chiar incuiate.
     




 Preiau mesajul de la Google si postez o particica din marele dans al Marthei Graham.   

10 comentarii:

  1. Nu esti singura, mereu va fi cineva sa te asculte, chiar si daca numai sufletul tau, el este prietenul tau de nadejde.

    RăspundețiȘtergere
  2. de aceea şi ajung la tine acele cuvinte... atunci când începi să deschizi ochii vezi o lume cu totul şi totul extraordinară, care îţi vorbeşte la tot pasul. oamenii desigur, mai lesne decât alţi coabitanţi.
    atunci când eşti gata să le primeşti, mesajele vin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Astazi nu am reusit sa fac nimic pe blog.Nu am putut sa raspund la mesaje...am vrut sa intru pe blogul lui Flipi..bloggerul raporteaza nu stiu ce probleme..Reusesc sa raspund ..dar nu mai sunt Larisa..Ciudat!Acum se pare ca s-a rezolvat.Sa speram ca tine!Si tocmai cand imi spuneai Flipi ca mesajele vin...daca sunt pregatita sa le primesc.Uite ca s-a suparat blogerrul pe mine si nu ma lasa sa le mai primesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. :D
    cu toţii am fost în aceiaşi situaţie... dacă nu pare pozitivă putem să o facem noi, am luat o pauză, am privit cerul, am mirosit primăvara...

    nu s-a supărat nimeni, citeşte despre spiriduşi şi ai să înţelegi...

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Larisa!Uite lasa ca vin eu si doresc sa-ti transmit putina energie si sa te anim putin....:)
    Hai ca totusi nu e chiar asa de rau...Uite maine e sambata si suntem liberi de la munca trebuie sa disfrutam de toate sfarsiturile de saptamana pana mai putem!
    Iti doresc o noapte linistita!

    RăspundețiȘtergere
  6. Larisaaaaaa...:)) salutari de prin Olanda :)
    Ce a patit Blogger asta... ca ieri era cam ursuz si nu mi-a dat voie sa ma loghez :P :))
    Nu esti singura :)... nu sunt singura... nu suntem singuri :))
    te pup,
    vb. cand ma intorc :)
    SALUTARI DE PE CANALELE Amsterdamului :)))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Merci Corina..Plec la un examen..sper sa iasa dupa incurajarile tale.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Laura...Bloggerul e suparat pe noi...mi a sters mesajele mai nou...dar o sa i treaca.Daca Olanda e la mine e bine...Te pup!

    RăspundețiȘtergere