Persoane interesate

joi, 19 mai 2011

O clipa de iubire

       Uneori suntem surprinsi si prinsi in frumusetea unei clipe.Va spun asta pentru ca am simtit astazi pe pielea mea ca Dumnezeu nu ramane niciodata dator.Suntem atat de rasfatati si iubiti incat toata recunostinta noastra paleste in fata imensitatii iubirii Sale.
       Mi-am comandat ieri cateva carti.Urma sa le primesc prin posta dar pentru ca nu reusesc niciodata sa ajung sa le ridic la timp..rog si domnul de la editura impresionat de rugamintile mele accepta sa le trimita prin curierat(nu ca n-ar fi vrut insa era déjà trecut de ora cand curierii ridica pachete)..Bucurie.
       Astazi..ora pranzului.
       Telefonul.
       Sunt de la…am sa  las un pachet..va gasesc?
       Da.. sigur…
       Curierul….Incantare.
       Semnati va rog aici pentru primire.
       Multumesc.
       Cat va datorez?
       Nimic.
       Cum nimic?Nu se poate..
       Nu.E clar.A fost platit déjà.
       Am luat pachetul …eram atat de surprinsa si nu intelegeam cum s-a intamplat.Vroiam sa sun la librarie.Deschid…..
       Un carton  pe care scrie cu carioca verde:
       ,,STII CINE TINE LA TINE?RASPUNSUL VERSO.”
     
       Am ramas cateva clipe cu foaia in mana…stiam déjà cine a trimis…si tocmai pentru ca stiam…surpriza parea asta.Intrebarea in sine.Si nu ma saturam sa citesc…Insa momentul in care am intors….m-a coplesit si m-am simtit cea mai iubita persoana din lume.Nu pot sa redau sentimentul.Scria:
       
        ,,DOAMNE,DOAMNE”
        Nu stiu cand am fost surprinsa ultima oara..poate nu demult…nu stiu cand m-am bucurat ultima oara..poate de curand…dar cu siguranta astazi mi s-a oferit O CLIPA DE IUBIRE…pe care n-o sa pot s-o uit .      

10 comentarii:

  1. WOW, asta da clipa, bucura-te si umple-te cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta fac Lumi.Multumesc ca esti langa mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. şi uite şi dovada de care aveai nevoie!
    maxim!

    RăspundețiȘtergere
  4. E o dovada a faptului ca trebuie sa vad frumosul..Alta dovada sunt randurile scrise de tine ieri care mi-au placut in mod deosebit..Stiu ca n-ar trebui sa astept..insa atat m-a bucurat..

    RăspundețiȘtergere
  5. In fiecare zi Dumnezeu ne binecuvinteaza si ne arata ca ne iubeste.Insusi faptul ca ne poarta de grija in fiecare zi este o dovada de iubire.
    Tie ti-a aratat intr-un mod deosebit.Bucura-te de asemenea momente si Dumnezeu sa-i binecuvinteze pe acesti oameni minunati pe care ii transforma in ingeri de multe ori !
    Sa ai o zi minunata !

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Monna atat pentru randuri ..cat si pentru vizita.Eu nu reusesc sa intru la tine pe blog...Nu stiu ce se intampla dar dupa ce incarca paginile...pur si simplu se suprapun.O sa incerc din nou.Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa mai zici ca nu esti iubita, ca te mananc!
    As vrea si eu asa mesaj...
    Te am cu mine sa stii!

    Pup tare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Se intampla lucruri cand ne asteptam mai putin.De asta exista cei dragi!Si eu te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Rusine sa imi fie, comentez la cateva zile dupa eveniment...Este sublim sentimentul, ma bucur ca l-ai impartasit si cu mine. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Citim atunci cand lucrurile trebuie sa ajunga la noi.Si daca sentimentul te cuprinde e pentru ca tocmai asta se naste...o clipa de iubire.

    RăspundețiȘtergere