Persoane interesate

marți, 10 mai 2011

Lonely

         E bine sa-ti doresti din ce in mai des sa fii singur?Sa cauti sa te rupi de tot ce te-nconjoara si-n special de oameni?Ma gandesc ca nici inainte nu am fost tocmai un exemplu in ceea ce tine de ,,relatii''..astazi insa randurile se strang..din ce in ce ..si ma gandesc sa nu cad in extreme..Ar trebui sa pot sa simt cum stau lucrurile..si poate o voi face..

5 comentarii:

  1. Stii, si eu am momente cand imi doresc sa fiu eu singura, nu cred ca e ceva neobisnuit. Fiecare avem nevoie de "ME TIME" cateodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. ,,Me time''Lumi are tendinta sa se cam permanentizeze.Intelegi?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Larisa, si eu ma simtit de multe ori nevoia de a fi singura... nu stiu daca se permanentizeaza...cred ca e o etapa... acum poate ti se pare asa... nu stiu. Dar cand trecem prin schimbari se intampla sa vrem putin spatiu in care sa fim noi cu noi, sa lasam lucrurile sa se intample, sa se clarifice... :)
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca aia nu se numeste singuratate,
    ci reintalnire cu sinele.
    toti avem nevoie de oaza aia in care sa strigam dupa "noi".

    Te cuprind

    RăspundețiȘtergere
  5. cauţi să rezolvi o problemă de echilibru interior şi atunci anumite stări se pot acutiza, de aici probabil nevoia de singurătate. dar faptul că împărtăşeşti aici pe blog aceste sentimente mie îmi spune că de fapt pe aici pe undeva stă unda aceea sinusoidală care te poartă sus şi jos.
    aşteaptă şi atunci când vei accepta sitauţia se poate ca starea să se schimbe 180 grade...

    nu pot atinge subiectul total şi nimeni practic nu poate în afară de tine, acolo vei găsi resorturile necesare oricărui salt. ai să vezi că în interiorul oricărui om sunt resurse pentru mutatul munţilor, trebuie doar să scoţi zăcămintele la suprafaţă. şi nu îţi face griji, fii liberă să experimentezi ceea ce trăieşti acum, poate de asta ai nevoie pentru a merge mai departe.

    ştiu că e cam generalist dar frumuseşea lumii în care trăim este chiar faptul că poţi aplica legea universului la scara macro şi micro deopotrivă, la fel se întâmplă şi în cazul oamenilor.

    şi poate încerci să mai diversifici şi muzica, ajută. fiind vibraţie poate induce foarte multe stări sufletului, el ascultă tot timpul şi când fundalul se estompează din cauza muzicii care curge, aceasta poate ridica aripi către cer sau smulge ploi de stele...

    RăspundețiȘtergere