Persoane interesate

joi, 5 ianuarie 2012

Fidelitate

Daca pe langa mine au trecut ,rand pe rand,toate sentimentele adunate..si am calatorit la brat cu iubirea,cu tristetea cu bucuria..cu dezamagirea si le-am trait pana la extaz..realizez ca singura care nu m-a parasit niciodata,calcand in picioare pana si clauza cu moartea..:)..mi-este AMINTIREA.Apartin amintirii si ii sunt mai mult decat oricui.Oricat as trai in prezent..sunt ratacita prin amintirile mele.Ele-mi sunt alaturi si tot ele ma ajuta sa merg mai departe.Nu poti sa le stergi si chiar de-ai incerca..au semnat pe noi atat de adanc..incat macar semnele si tot ne opresc si ne leaga.Niciodata nu vom fi altceva decat ceea ce ne permite amintirea.Caci ea e una din calauze.Care ne-a nascut si pe care acum o nastem in fiece clipa a existentei.Priviti-va amintirile si simti-ti legatura pentru ca multe dintre raspunsuri,daca nu toate.. sunt acolo..Suntem iubire si suntem istorie!Istoria noastra!

10 comentarii:

  1. :). Mai e o iubire care nu te va parasi niciodata si care va sopti in spatele oricarei alte experiente agapice. E iubirea materna care vibreaza in adancurile sufletuli fiecaruia ...

    Mc de vizita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prețuiește amintirile, dar nu trăi din ele...

    RăspundețiȘtergere
  3. Baldovin
    Vibreaza multe iubiri in noi..caci suntem iubire :)

    B.D.
    traiesc deja..o fac de cand ma stiu,intr-un fel in care mi-e greu sa ti-l explic.

    Lavi
    noi suntem fideli amintirii..:)

    RăspundețiȘtergere
  4. E drept ca ne raman amintirile, frumoase sau mai putin frumoase, dar important este sa nu ne ascundem in ele si sa uitam sa traim prezentul...

    RăspundețiȘtergere
  5. da. sufletul nu uită niciodată, în el sunt scrise akaşice poveşti despre viaţă. viaţa ta. viaţa vieţii.
    numai că sufletul priveşte obiectiv experienţele prin care trece, mentalizând pierdem frumuseţea lumii, dar asta nu înseamnă că trebuie să excludem partea asta din noi ci doar că în orice lucru trebuie să căutăm să balasăm ceea ce vedem ca negativ şi să găsim şi partea aceea care întotdeauna lumină.
    e ca şi cum ai privi în viitor cu siguranţa cu care sufletul o face :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am senzatia Flipi ca intuitia ne duce exact acolo unde trebuie sa ajungem..prin si cu amintiri :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca nu am avea amintiri, nu am avea sentimente... cu cat ne amintim mai des ca trebuie sa uitam lucruri din trecut, cu atat ne apropiem mai mult de neuitarea lor.. E ca si cum ai vrea sa uiti sa respiri .

    RăspundețiȘtergere
  8. Te pup Gabriella!
    Seara buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere