Persoane interesate

luni, 2 ianuarie 2012

Din inima..

Mi-am cuprins astazi inima si i-am trimis iubire.
Senzatia e de ..durere.
Cu cat iubesti mai tare cu atat doare mai tare.
E ca senzatia pe care o ai cand ti se chirceste stomacul.Doar ca e inima.Si apoi simti cum apasarea nu mai e apasare..e o trecere spre ceva mai putin dureros…care se imprastie cumva …peste tot…lasand doar bataile sa se faca simtite..Si apoi realizezi tot mai clar ca de acolo pleaca.De acolo se imprastie in noi viata.Traim intr-o inima.O inima pentru fiecare viata…si o viata pentru fiecare inima!

12 comentarii:

  1. chiar e dureros sa iubesti, mai ales daca nu iti sunt impartasite sentimentele...
    dar asa e iubirea, ceva frumos ce doar ...
    ceva unic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand iubesti nu doare.
    Doar legatura terestra, doare.
    Iubirea nu e un sentiment, ci o trezire, o reintoarcere, o eliberare din gheara posesiilor Unica reprezentatie a universului in forma prin iubire, e Omul

    RăspundețiȘtergere
  3. Of Lavi...nu despre ,,iubirea,, aceea vorbesc eu.
    Vorbesc de o incercare de cunostere si iubire A MEA.E putin mai greu de explicat..dar ma bucur ca esti aici cu mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceea ce simt doare Celestine.
    Doare rau.
    Am explicat asta cat de bine am putut ..:)
    Dupa rau vine insa o noua stare de imputernicire.Si o luam de la capat...

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate e valabila mai mult viceversa: cu cat viata e mai grea cu atat ai nevoie sa compensezi cu dragoste. Adica cu cat " doare mai tare cu atat iubesti mai tare". In psihanaliza se cheama regresie: fugi din fata greutatilor cotidiene in securitatea materna.

    E frumoasa ea dragostea insa doar amana problemele. Pentru voi femeile implica aparitia unui copil care va creste si va va parasi. Pentru noi barbatii fericirea dragostei se va transforma in aceeasi rutina. Cu toate astea din dragoste ne nastem si numai pentru ea traim in ciuda numeroaselor scopuri ale vietii pe care le rationalizam.

    RăspundețiȘtergere
  7. Despre ce dragoste vorbim?
    Repet si am facut-o si putin mai sus...ceea ce am scris vine din incercarea de a arata ca e foarte greu...si repet..foarte greu..sa reusesti sa cobori in propria-ti inima si sa te iubesti pe tine.Ok?
    Despre noi femeile si voi barbatii e cu totul alta poveste...cred ca acest comentariu se potrivea postarii anterioare..:)
    Multumesc pentru vizita,pentru comentariu si sper ca acum sa ma poti intelege..:)
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna intrebare inapoi. "Despre ce dragoste vorbim?" Exista dragoste de prieteni, de parinti, de proprii copii, de partenerul de viata. Si totusi, relandu-l pe Geothe, dragostea inseamna toate astea la un loc.

    cat despre ... foarte greu...si repet..foarte greu..sa reusesti sa cobori in propria-ti inima si sa te iubesti pe tine imi vine in minte formula lui Freud: "iubim ceea ce suntem noi insine, o parte din noi insine si ceea ce vom fi noi insine". Dragostea nu poate fi despartita de narcisism. E cazul aici sa fim foarte reci in judecata. Insa trebuie sa ne incalzim atunci cand ne intrebam further on de ce e nevoie de un altcineva in care sa ne proiectam narcisismul. Si aici e minunea dragostei ;)

    Nu stiu daca te pot intelege... dar te plac. Mc si eu de gazduire

    RăspundețiȘtergere
  9. Banuiesc eu ..ca la felul in care ai descris totul ..n-ar fi tocmai indicat sa te contrazic ..ca ...stiu eu cine vine dupa Freud???Hi,hi...
    Oricum m-ai lamurit ca m-ai inteles..putin mai bine..:)
    Esti binevenit oricand.

    RăspundețiȘtergere
  10. :)

    Am timp sa te inteleg de acum inainte pt ca ti-am luat RSS feedul si l-am varat la mine in reader :)

    RăspundețiȘtergere