Persoane interesate

vineri, 11 martie 2011

Pisica

      

       Inainte de toate vreau sa va spun ca fara vreun motiv..am o anumita frica de PISICI.Lucru inexplicabil de altfel.Nu mi s-a intamplat nimic legat de ele..nu cunosc nici un motiv pentru care as simti asta insa nu as putea sa raman noaptea singura cu o pisica.Cu putin timp in urma prietena mea ma sfatuia sa mi iau o pisica.Pentru ca ele sunt bune ...sunt blande..energia lor atat de bine stiuta face extraordinar de mult bine...Si sunt extraordinar de iubitoare.Eu insa din frica nu am putut face asta.Insa acum doua-trei zile i-am spus fiului meu ca mi-as lua o pisica.El a spus..,,una frumoasa,straina''nu?Eu ..,,nu.una maidaneza.de-a noastra".O simpla discutie.Pentru ca nu stiu cat de pregatita as fi pentru asta.Si acum surpriza.In cursul diminetii de astazi in jur de ora cinci am auzit zgomote la usa si am mers sa vad ce se intampla.Si in momentul in care am deschis usa o pisica destul de mare,alba a sarit pur si simplu printre picioarele mele si s-a ascuns in spatele canapelei din sufragerie.Acum rad insa atunci terzita din somn am avut o reactie ciudata de a nu sti ce sa fac.M-am dus dupa ea..Ea a sarit pe canapea si a fugit spre dormitor...cu o viteza destul de mare unde s-a lovit destul de puternic cu capul de usa..si dezorientata s-a intors inapoi spre mine si intr-un sfarsit a fugit afara din apartament.Eu am ramas blocata.Fii miu buimac din somn nu stia ce se intampla pentru ca lovitura pisicii in usa lui a fost atat de puternica incat l-a trezit din somn.(nu e tocmai usor de trezit...) .Mi-a spus :,,se pare ca pisica asta te-a auzit ca vrei o pisica si a venit''.Si ca sa nu existe dubiu..pisica a ramas in fata usii chiar si la plecarea lui spre scoala.Stau si ma gandesc acum ce e cu pisica asta si ce e cu venirea ei atat de hotarata in casa mea?

5 comentarii:

  1. Poate iti este sa fie a ta, nu stiu, incearca si vezi ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lumi sincer nu ma cred pregatita.Nu stii ce senzatii am ...Dar e situatie oarecum amuzanta hi,hi.Pe de o parte.Pe cealalta ma lasa cu fiori pe sira spinarii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci... faza e tare de tot :)... Haios si ciudat in acelasi timp :). Poate e momentul sa iti depasesti temerile :P:)... zic si eu :)
    Unde mai pui ca era si alba :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Laura...tare ciudat si tare haios...Alba..alba..si grasanica..

    RăspundețiȘtergere
  5. É muito bom termos animais... libertam nossos medos.
    Tenho 10 cães e 5 gatos... meus filhos!
    Eu que aprendo com eles, e não eles comigo.
    Vale a pena tê-los!

    Beijos

    RăspundețiȘtergere