Persoane interesate

joi, 3 martie 2011

Cum sa infrang durerea?

      


     
   Astazi e una din zilele in care mi-ar placea sa nu fiu.Una din zilele in care tot ceea ce imi doresc sa nu fac...fac.Imi doresc sa depasesc trairile astea.Sa ma detasez.Sa uit de cei din jur.De deceptii.De dezamagiri.De minciuni.Si totusi azi e una din zilele cand toate astea vin peste mine.Cand ma inconvoaie durerea.Cand simt ca oricat as plange ..nu pot sa sterg tot raul adunat.Uneori am senzatia ca sunt puternica.Ca pot sa infrunt orice.Ca intr-adevar nimic nu se intampla cu adevarat.Dar azi..Azi simt o durere cumplita.In mine.O data cu dezamagirea celor din jur,a celor dragi in care ai atata incredere si carora le acorzi tot sprijinul si alta din dezamagirea mea..Ca nu ma pot detasa.Ca ma agat de oameni.De fapte.De dureri.Am un sentiment de singuratate,de om neinteles..Incerc si repet aceleasi greseli.Ma doare sufletul...Asta-i cuvantul..Ma doare sufletul incat as tipa din toti rarunchii..as face orice sa dispare senzatia.Dar e aici.E prezenta.Si ma pune la pamant..

11 comentarii:

  1. Bună scumpa mea!
    Nu știu ce problemă
    ai dar,așa cu ai spus și tu
    ”m-a durut sufletul” citind
    aceste rânduri!
    Coincidență sau nu,ne potrivim
    la numele de familie,tot Rusu
    mă cheamă și pe mine!
    Să ai o seară minunată!
    Te pup și îmbrățișez cu multă dragpste!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc draga Elena.Stiu ca e normal sa suferim asa cum e normal sa traim..doar ca uneori durerea ma darama,ma trimite intre ratiune si sentiment.Se mai spune si ca ajuta in evolutie insa..stomacul mi-e prea strans azi ca sa simt evolutia.Iti multumesc pentru randuri si pentru caldura trimisa.Despre seara minunata...permite-mi sa te dezamagesc!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Querida Larissa!

    Que alma linda você tem!
    Somos humanos e sentimos dores, às vezes, é muito pesado o nosso fardo e nossa alma grita... Temos que confiar na Providência Divina. Aprendemos com decepções e sofrimento, mas a grande maestria é o perdão!
    Um oceano nos separa e estamos em outro continente, mas saiba que tens uma amiga que está vibrando por você... Logo passa!
    No Universo não há distância.

    Um beijo no seu coração.

    RăspundețiȘtergere
  4. Estou te passando o meu msn/e-mail, se precisar estarei sempre pronta a lhe dar a devida atenção.

    g.uimel@hotmail.com

    Bjsss

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu totdeauna suferinta, desi doare enorm de tare, este si un lucru rau! Uneori ea e medicamentul amar de care avem nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ar trebui sa ma detasez ca sa pot simti asta ACUM.

    RăspundețiȘtergere
  7. O cana de ceai de fructe de padure :x o melodie frumoasa :X o raza de soare :x si un prieten >:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc si tie Mallynna..O sa incerc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu totii trecem prin momente de genul asta. Si eu am trecut si ajunsesem in punctul in care aveam 2 solutii: ori o luam razna de tot ori faceam ceva ca sa schimb, nu situatia, ci pe mine (poate pare aiurea, dar am avut momente in care m-am certat chiar si cu Dumnezeu, intrebandu-l in continuu "de ce?")... cred cu tarie ca durerile, daca nu ne darama, ne intaresc, ne ajuta sa intram in profunzimea noastra si in cele din urma ne formeaza. Momentele dureroase exista si nu le putem evita pentru o vreme... asta e, le traim, sunt o experienta, dar cred ca vine un moment in care devin atat de puternice incat ori picam ori spunem STOP, si facem prima schimbare in noi... si cand vedem ca se poate odata, o facem si adoua oara... si devenim un om nou :)
    NU stiu care este durerea ta, dar sunt alaturi de tine cu gandul, chiar daca nu stiu cat ajuta. Dar e bine sa stim, macar, ca nu suntem singuri :)
    Cu toate astea, iti urez o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Laura
    Cuvintele tale sunt profunde si cu siguranta traite.Deja sunt mai bine si sper sa fiu din ce in ce mai bine.Multumesc pentru sprijin si pentru caldura.O zi buna iti doresc.

    RăspundețiȘtergere