Persoane interesate

duminică, 24 februarie 2013

Pentru suflet

   Intotdeauna am considerat ca sufletul nostru invata de-a lungul timpului sa se ascunda.Sa ramana in noi pentru a depasi vulnerabilitatea.Pentru  ca spunem ,ca punandu-ne sufletul pe tava in fata celorlalti,devenim vulnerabili.Insa exista lucruri cand sufletul oricat ai vrea tu sa-l tii..izbucneste in toata splendoarea lui..grav,dar sensibil :).Cred ca arta e una din formele prin care ne revelam cel mai usor.Eu una devin zbor atunci cand privesc un spectacol de balet...si devin pasare cand ascult un Artist cantand..Sa fim suflet mai des dragii mei.

5 comentarii:

  1. ...ce stare minunată creează şi întreţine muzica!!....mi-a însoţit multe din zilele mele şi acum cred că totuşi a fost insuficient...cele mai multe situaţii de viată ar merita să aibă un potrivit fond muzical.

    RăspundețiȘtergere
  2. E una din portile catre sufletul tau dmd.Care este minunat!Si da ..avem nevoie de fonduri muzicale potrivite permanent!Poate le vom si gasi de azi inainte!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arta si numai arta, spune Nietzsche, avem arta pentru ca adevarul sa nu ne ucida.
    Arta este singura ratiune a existentei, chiar daca ea nu aduce fericirea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand simti ca se opreste timpul si esti doar tu si manifestarea...e fericire!
    Am tras cu ochiul pe blogul tau si m-am incantat :)!Revin cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sufletul nu se ascunde, dar când e prea sensibil, poate că se protejează inconștient de suferință. Însă, există și momente când se revarsă în afară ! Arta este una dintre căi, după cum bine ai spus.
    Dar, chiar și un cuvânt sau un mic gest ce ”dă pe dinafară” câteodată, ne poate arăta ceva din ”esența” cuiva !

    Foarte bine ales subiectul, e nevoie de el...

    RăspundețiȘtergere