Persoane interesate

miercuri, 28 noiembrie 2012

Sfarsit de an



             Acest blog m-a ajutat sa cunosc trairile celor cu care am interactionat.Trairi deosebite,in functie de fiecare om din spate..uneori dureroase,alteori inaltatoare, dar pline de raspunsuri pentru mine .Am ras cu drag alaturi de voi..si am  plans atunci cand sufletul n-a mai putut duce apasarea.Majoritatea celor intalniti sunt cautatori ai propriului drum,a propriei misiuni si a transformarii spirituale.E normal sa-mi fie atat de dragi!Sunt oameni care m-au ajutat sa inteleg fenomenul oglindirii in celalalt,fiindca m-am trezit traind odata cu ei situatii..uneori devenind continuare a lor.Si daca in cazul cartilor,intrand in personaj ramaneam intrebandu-ma ,,daca,,…oamenii mi-au oferit sansa sa pot sa intreb si sa pot primi si raspunsul.Plus ca a te afla in spatele unui monitor iti permite sa fii TU.Sa fii exact asa cum in restul timpului,ingradit de asteptari si conceptii..nu esti.Am invatat sa fiu mai deschisa cu mine si cu ceilalti.Aveam restante la asta.Plus ca citind,ascultand,privind am adus informatii in propriul sistem si m-am acceptat mai usor.Numele blogului a atras oameni frumosi si experiente la fel de frumoase.E drept ca ,,suntem iubire,,… era departe de ceea ce reuseam eu..insa aceasta alegere a fost motorul care m-a pus in miscare!Motorul care a pornit avalansa DESCOPERIRILOR PROPRII !Cineva drag spunea ca atat timp cat te intrebi ..esti binecuvantat!Cred ca fiecare raspuns primit, binecuvanteaza TOTUL in care existi!Postarile mele sunt rare..insa n-am incetat sa va citesc!Urmaresc cu drag drumul fiecaruia!Si ma bucur ca am avut sansa sa va intalnesc!Va multumesc pentru tot ceea ce sunteti!Si va doresc un parcurs lin,impliniri si permanenta IUBIRE!

4 comentarii:

  1. ..și eu mă bucur de prezența ta,
    așa cum este ea,
    cum vrea și simte
    în execiții de iubire.
    dmd.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca de obicei ma emotionezi.Multumesc pentru ca ma faci un om mai bun!
    Te imbratisez a doua oara azi :)..va deveni obisnuinta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumim din tot sufletul pentru cuvintele frumoase, și ne bucurăm că blogul ți-a adus minunate experiențe de suflet ! La fel a fost și cu mine, și este în fiecare clipă. Cred că, dacă nu am fi descoperit lumea blogurilor, am fi fost mai săraci.
    Desigur că fiecare întâlnește și interacționează cu cei care sunt pe ”același palier”, sau aparțin aceleași vibrații. De aici bucuria...

    Îți doresc un nou an la fel de bogat ca acesta, care să îți aducă împliniri și câștiguri sufletești și spiituale !

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Florina
    Iti multumesc ca te-ai gasit pe aceeasi vibratie cu mine si ca ai ales sa-mi fii alaturi.Si chiar daca intelegem si stim ca nu trebuie sa asteptam nimic din afara care sa ne faca fericiti..eu iti marturisesc ca sunt fericita ca mi-ati raspuns!
    Eu imi doresc acum sa traiesc in IUBIRE atat de mult cat pot si asta iti doresc din suflet si tie!Tuturor!

    RăspundețiȘtergere