Persoane interesate

joi, 28 aprilie 2011

O farama de liniste..

          Mi-am oferit zilele astea cateva momente de libertate,de adanc,de ..mine,de intoarcere intr-o viata pe care chiar uitata.. inca mi-o amintesc in mici farame ,de iubire de tot ce ma-nconjoara,de placere intr-o mare de liniste..cum rar mi-am mai permis sa traiesc in zgomotul si agitatia din jur.Si uite ca se poate ..Se poate sa te pierzi in adancurile fiintei tale,sa tresari odata cu inima ta,sa simti cum ti se inunda sufletul de lumina doar pentru ca ti-ai permis sa uiti o secunda ca esti mecanismul care functioneaza cerebral,care traieste doar invartit cu o cheie care se cheama rutina..Ce minunata ar fi viata noastra daca am pierde cheia asta si ne-am lasa sufletul si lumina din care el vine sa ne poarte pasii..daca ne-am lasa ingerii sa ne ia de mana si sa inalte ,daca am dansa dupa cantecul pe care fiecare din noi il aude in el..Ma rog sa pot sa tin in palme cat mai mult aprinsa senzatia care o simt acum.Si Multumesc  
ca sunt ceea ce sunt!  

12 comentarii:

  1. acolo, pe pajiştea sufletului sunt cele mai frumoase flori, e infinitul din fiecare, normalitatea unui spaţiu fără timp, rima eternă a muzicii...
    e frumos că împărtăşeşti, nu ai cum să scapi senzaţia aceea, e tot timpul în tine, şi cu cât o cauţi mai mult o poţi găsi în frunzele de afară, în paşii aşternuţi pe nisip, în vântul care mişcă, legănat, salcia plângătoare... muzica eternităţii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi doresc si eu macar un mic "ME TIME"....

    RăspundețiȘtergere
  3. Trairile sunt cu mult mai inalte decat cuvintele mele Flipi.Si ca intotdeauna tu spui exact asa cum e..E senzatia pe care o am ori de cate ori scrii celorlalti.Ca te transpui in actiunea fiecaruia.Darul tau e sa-i ajuti pe cei din jur,sa le impartasesti cunoasterea,iar vorbele tale sunt divine.Ma plec din nou ca un copil in fata ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Lumi..puterea e in noi.Ofera-ti timpul ala.Ce vei trai va fi sublim.In tot haosul in care existam uitam de NOI.Sper sa reusesti..Ai timp!

    RăspundețiȘtergere
  5. Larisa, zi frumoasa sa ai. Ti-am scris cate ceva la mine pe blog. Fug acum, ca am o zi cam agitata.
    Incarca-te cat mai mult cu ceea ce traiesti acum... asta e natura noastra... remember! Always!

    RăspundețiȘtergere
  6. Laura..starea e multumesc Domnului prezenta si sublima.Raspunde-mi daca pot sa redau ,,discutiile'' noastre.Sunt langa tine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Uite cum oameni noi vin ...si traiesc in simtiri alaturi de mine.E un lucru pentru care va multumesc si va doresc cat mai multe momente cu voi.Bianca ma bucur ca mi te-ai alaturat si te astept oricand iti doresti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Hristos A Înviat scumpa mea!
    Frumos ai scris...și eu am fost
    plecată în ardeal zilele acestea și
    a fost super..
    Un weekend cât mai plăcut!
    Te pup și îmbrățișez scumpa mea!

    RăspundețiȘtergere
  9. Noi vedem ...ei asculta
    Pe noi ne doare...ei uita
    Dar cand ei vad durerea lor in noi...
    noi ne nastem iara.

    Ordinea linistii,
    C.

    RăspundețiȘtergere
  10. Adevarat a inviat Elena!Ma bucur pentru linistea ta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma aliniez in tacere acestei ordini Celestine!

    RăspundețiȘtergere