Persoane interesate

luni, 25 aprilie 2011

Monsignor Lebrun-,,Iata mama ta"

             ,,Iti cunosc mizeriile,luptele,necazurile sufletesti,slabiciunile trupului,iti stiu lasitatea,pacatele si cu toate astea iti spun:Da-mi inima ta,iubeste-Ma asa cum esti tu!Daca ai sa astepti sa devii inger ca sa te daruiesti iubirii,n-ai sa Ma iubesti niciodata.
             Chiar cand esti las in indeplinirea datoriilor si in practicarea virtutilor,chiar cand recazi des in aceste pacate pe care n-ai vrea sa le mai faci,nu-ti dau voie sa nu Ma iubesti.Iubeste-Ma!In orice moment si in orice situatie te-ai gasi,in zel,in uscaciune,in fidelitate sau tradare,vreau sa-ti vad dragostea luaind nastere din adancurile mizeriei tale!
             Nu te framanta ca n-ai virtuti.Eu am sa ti le dau pe ale Mele.Iar daca ai sa ai de suferit,Eu am sa-ti dau putere pentru asta.Daca ai sa-Mi daruiesti Mie dragostea ta,Eu am sa-ti dau atat de multa,incat te vei pricepe sa iubesti cu mult mai mult decat iti poti inchipui..."

Fragment - ,,Iubeste-Ma asa cum esti tu.''

8 comentarii:

  1. In concluzie... fii tu insati... iubeste-te... iubeste... iubeste-L :))
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Querida Larissa!

    Lindo texto!

    Perdoe a minha ausência, aos poucos voltarei.
    Momentos cruciais, mas logo passa.

    Saudades

    Beijos

    RăspundețiȘtergere
  3. Laura..fragmentul e unul atat de profund incat citindu-l am avut senzatia ca intr-adevar lucrurile sunt atat de simple cand le faci din suflet...mintea noastra insa..uff..Iar mesajul e sublim.Ma bucur ca ai scris.O zi buna..

    RăspundețiȘtergere
  4. Guimel..Ti-am simtit lipsa..Stiu ca vei rezolva.Eu sunt aici.Te astept!

    RăspundețiȘtergere
  5. Larisa, simplu nu zic ca e dar posibil... DA! Mintea cleveteste :P:)) dar poate fi educata. Sufletul si inima sunt partea divina, autentica... mintea e doar un mijloc de care ne folosim in viata asta. Omul crede ca mintea il domina dar e fals, il domina numai daca noi nu ne ocupam sa o educam... zi de zi, pana invata sa intre in armonie cu inima. Daca zi de zi depui "efortul" de a te impaca cu tine, de a intelege ca nimeni nu te poate rani cu adevarat pentru ca in esenta tu esti lumina, esti ceva ce nu poate fi ranit, daca inveti sa privesti frumosul in fiecare dimineata (mai ales dimineata :)) sinapsele alea se schimba, mintea se schimba pentru ca tu ii rescrii retelele neuronale si incet incet se curata. Cand incepi sa schimbi mintea, inima incepe sa se manifeste si sa iti incalzeasca viata... inima e un prieten bun, nu se teme niciodata, nu se simte prost, stie ca e iubire si iubeste :). Zic si eu, din experienta mea.
    Zi frumoasa, Larisa! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. In spatele cuvintelor tale Laura e un lung exercitiu.E de fapt drumul tau,calea ta spirituala..atingerea echilibrului.Eu sunt novice insa.Crede-ma.Drumul meu.... inca e unul necunoscut mie.Dar cum bine spunea Sfantul Pavel:,,Acum pentru mine raman doar acestea trei:credinta in Dumnezeu,nadejdea(speranta) si iubirea;dar pentru mine,cea mai mare dintre ele este si ramane intotdeauna iubirea."Simt lumina care vine de la tine si iti multumesc inca odata pentru ea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Extraordinar mesaj! Şi toţi avem nevoie de el...

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa e.Cand am citit prima oara mesajul am fost atat de usurata ..de parca cineva mi-ar fi ridicat tot greul..Ma bucur ca ai venit.Te mai astept!

    RăspundețiȘtergere