Persoane interesate

luni, 4 aprilie 2011

CHAKRELE ROMANIEI

                  Aryana:Ce imi mai poti spune despre tara noastra?
                  David:Este singura tara care are sapte chakre active.
                  A:In rest nu au?
                  D:Nu.Pamantul are la randul lui sapte centri energetici,dispusi pe intreaga suprafata,insa in rest nici o tara nu are sapte centri proprii.Asta este de fapt motivul pentru care s-a insistat in subjugarea Romaniei de catre anumite curente sau organizatii negative.
                 A:Imi poti spune unde sunt chakrele Pamantului?
                 D:Chakrele Pamantului sunt in California,America de Sud,Australia,Anglia,Egipt,Iran si Tibet.
                 A:Dar ale Romaniei?
                 D:Unul este la Sambata de sus-Recea,al doilea in Muntii Rarau,al treilea in apropiere de Simleul Silvanei,al patrulea la Capidava,al cincilea la Sarmisegetuza,al saselea in Parang iar al saptelea in Subcarpatii Getici.Bine,dar nu sunt in ordinea pe care ti-am spus-o.Functiilelor exacte ,nu pot fi dezvaluite,deoarece nu sunt suta la suta active.
                 



PARANG










SAMBATA DE SUS



SARMISEGETUZA


SUBCARPATII GETICI



               


















SIMLEUL SILVANIEI


















MUNTII RARAU

CAPIDAVA






















                 A:Dar muntii Bucegi,imi poti spune ceva despre ei?
                 D:Atat in Bucegi cat si in Ceahlau,exista acel tezaur informational de care iti vorbeam.Daca oamenii s-ar uita ar putea chiar sa il vada.In acele locuri apar niste formatiuni energetice sub forma de piramida cu baza patrata.Acum arata ca un fel de holograma,dar cu cat ne vom apropia de anumite evenimente cu atat vor fi mai pregnante.
                A:Ce rol au aceste piramide?
                D:Ele protejeaza tara de anumite atacuri energetice si transmit forme-gand-energie in scop de protectie si evolutie spirituala.Intr-un fel,putem spune ca incearca sa ridice vibratia la nivelul intregii Romanii.Atat a locului cat si a oamenilor.
                A:Sunt acesti centri asemanatori cu ai oamenilor?

BABELE BUCEGI

                D:Da,identici.Au aceleasi culori si roluri.

CEAHLAUL

.................................................................................................................................................................

SFINXUL BUCEGI

               




















                A:Imi poti spune daca se va intampla ceva rau la nivel global in anul care va urma?
                D:Da,vor fi probleme.
                A:Ce fel de probleme?
                D:Va fi ceva legat de apa,dar mai mult nu am voie sa stiu.
                A:Romania va fi afectata de aceasta apa?
                D:Nu.Aici vor fi probleme mai mult de ordin economic.De fapt fie vor fi probleme grave,de ordin economic,fie va fi un mare cutremur.
                A:Mai imi poti da lamuriri?
                D:Nu.As dori sa ne oprim.

               Aryana Havah-Inuaki Reptilianul din mine



16 comentarii:

  1. universul fractal - de la mic la mare, de sus în jos sau invers, totul e o repetiţie în esenţă ale aceloraşi principii. important e să conştientizăm lucrul acesta şi să ne comportăm ca atare - şi în legătură cu casa noastră fizică, Pământul dar şi faţă de fraţii noştri, oamenii.
    în colţul acesta virtual lumea e frumoasă, reacţia normală şi imediată trebuie să fie în concordanţă cu titlul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru vizita Flipi...si pentru comentariu.In viata mea am sarit peste constientizari ...chiar perioade destul de lungi.. incat asta chiar m-a afectat.Incerc sa cuprind acum paginile pe care le-am sarit...Te mai astept .

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca toti am avut perioade peste care am trecut poate cu prea mare indiferenta pentru minunatiile din jur si nu numai..dar atunci cand constientizezi cu adevarat...si aprecierea este SINCERA!!!
    O zi frumoasa !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Superbe imagini...după mine
    aș spune că nu suntem prea departe
    de paradisul verde(Elveția)
    Acolo am avut ocazia să văd munți
    de aproape aici încă nu..(datorită băiatului
    meu care este căsătorit acolo)
    O zi plăcută scumpa mea!
    Te sărut cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu siguranta Monna.Cu cat absentam mai mult ...cu atat apar revelatiile mai tarziu.O zi frumoasa si tie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stii Elena cum se spune...frumusetea se naste prin ochii celui care o vede.Iti doresc sa reusesti sa vezi tot ceea ce-ti doresti si sa ne faci partasi la asta.Te sarut.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este amuzant sa vezi cum anumite speculatii se fac pe marginea a ceea ce deja se stie.
    Romania este o tara bine conturata d.p.d.v. energetic, si ca sa vorbim despre conurile ei energetice, sau "chakre" la nivel meta-informational energetic, e deja o speculatie.
    Cel putin "reptilieniceste" vorbind :)))
    ...e chiar amuzant.
    Locurile de inalta vibratie ale Romaniei si a celorlalte portaluri din lume, nu sunt o enigma.
    Dar ca sa faci previziuni si speculatii mi se pare manipulare.
    Pamantul a suferit si va suferi transformari ciclice, faptul ca se fac experiente care genereaza haos... nici asta nu mai e un secret, dar de aici pana la inventia unor "reptilieni" previzionari si alti agarici, e de-a dreptul hilar.
    Da! avem o tara cu incarcatura energetica de nivel inalt, dar sincer... degeaba o avem, daca e populata de oameni slabi, resemnati, orbi si adormiti, care au nevoie de calamitati si macel in masa ca sa se trezeasca.
    N-am stiut niciodata sa ne cultivam interiorul dupa frumosul care ni se da din afara si nici viceversa. Sunt f putini aceia care in loc sa arate cu degetul pe harta " vai ce tara "aleasa" avem..." mai bine ar face ceva in ea.

    Te imbratisez, cu aceeasi admiratie.
    C.

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga mea Celestine
    Eu fac parte dintre oamenii pentru care Romania este parte din ei..si sunt fericita ca m am nascut aici.Nu vreau sa cad in extrem si sa spun ca nu mi displac oamenii slabi despre care tu spui si care se lupta sa ne instraineye.Si recunosc si faptul ca sunt sceptica in ceea ce priveste ,,reptilienii,, insa veyi tu o parte din lumea din jur reactioneaya si ,,vede,, doar daca e invaluit totul in basm.Si uite ca PESTE oamenii astia adormiti apar cei ca TINE care ii fac sa devina insignifianti.Te imbratisey si imi pare rau ca nu sunt suficient de ,,desteapta,, sa pot sa ti scriu pe blog...pentru ca sincer nu pot sa intru decat pe postarile mai vechi.Dar o sa ma dumiresc sper in curand ..

    RăspundețiȘtergere
  9. Rusu Larisa@
    Cred ca am citit de cel putin 2 x comentariul tau si-am ajuns sa stau sa ma gandesc, sub influenta unei stari deloc placute, a unei dureri de masea:)
    Si am recitit eu ultima ta fraza si incercam sa deslusesc aici vreun fir de ironie ceva, sau sa-mi dau seama daca am zis ceva care sa deranjeze...
    nu cred ca m-am asigurat intocmai ca am inteles spusa-ti si mi-am zis, mai bine intreb.
    Cm adica nu poti sa-mi scrii pe blog?
    Stii, nu e prima oara cand aud asta si raman fara cuvinte. Pentru ca singura rezonanta care trimite la acea "desteptaciune" despre care amintesti este - iubirea!
    Daca eu am ajuns la tine si am rezonat cu tine ca om, ce poate exista mai sus de sentimentul ala in care cineva se recunoaste in altcineva, se simte, sau rezoneaza?
    Faptul ca eu scriu despre lucruri care cere pe undeva, un public cititor restrans, nu e pt ca sunt "o altfel de desteapta" ci pentru ca asta "curge" in mine acum, dar nicidecum ca iti trebuie ceva in plus, ca sa rezonezi.
    Si-apoi, comentariul meu de mai sus era mai mult o indignare, nu la adresa ta, ci la adresa celora care pervertesc adevarul de sute de mii de ani.
    Imi pare rau ca am lasat o impresie a unei ierarhii stupide de concept sau context, pt ca din momentul in care te-am intuit, gasit, simtit, mi-erai/ si-mi esti/ una cu trairea mea.

    Mii de scuze,
    C.

    RăspundețiȘtergere
  10. Lindas estas fotos adorei. Um abraço.

    RăspundețiȘtergere
  11. Larisa... pe vremuri ma vaitam... dar acum sunt SIGURA ca n-as fi vrut sa ma nasc in alta tara :)... nu sunt nationalista, pentru ca cred ca toate natiile au farmecul lor si ca toti oamenii de pe planeta asta sunt interconectati... dar iubesc pamanturile astea si aici ma simt ACASA :)
    Mersi de post!
    Chiar ma gandeam ca sunt zone in care inca n-am ajuns si ar trebui sa fac niste mici excursii :))
    Te pup,
    seara frumoasa!:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga mea Celestine...Ufff ce rau imi pare ca nu ai inteles ce spun.Incercam sa ti explic ca blogul tau ,tehnic vorbind ...e mai sofisticat si...eu care nu sunt o cunoscatoare nu stiu CUM sa intru si sa vorbesc cu tine ca nu gasesc unde ..Din aceasta cauza ti am scris la una din postarile mai vechi unde deja existau comentarii si puteam si eu sa scriu...Acum sper sa fi fost suficient de explicita cu tine si iarta-ma pentru confuzia creata..Uff ...tare rau imi pare ca te am necajit.Imi esti asa draga...Explica mi cum sa ma descurc pe blogsorul tau...si vorbim pana te saturi de mine.Te pup si sa stii ca rezonam si n dureri...si eu ma chinui cu ale mele masele care desi lucrate...ma dor de nu stiu ce sa mai fac...

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc pentru vizita Marta...si ma bucur ca iti place tarisoara mea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Laura...suntem pe aceeasi lungime de unda...si eu vreau o vacanta..ma gandesc unde.Te pup si vin sa te citesc.

    RăspundețiȘtergere
  15. País lindo!
    Altamente energético.

    Beijos

    RăspundețiȘtergere
  16. Scumpa mea braileanca :)
    Comentariul se posteaza fix asa cum l-ai mai postat...cat despre topic, nu trebuie musai sa fie cel dezbatut de mine.
    Oamenii dau feedback, unii pun intrebari cand nu le convine ceva si tot asa...
    volens-nolens, ajungi sa cunosti taramul fiecaruia.
    Ma bucura ca-mi esti de la Dunare, mi-e pofta de peste si dor cumplit de Lacul Sarat.
    Iaca inceput de punte :))
    Pup fruntea-ti si te astept indiferent de postare, sa barfim zilele astea care ne tot trec cu amintiri de tot soiu'

    O noapte cu ingeri si multa liniste!
    C.

    RăspundețiȘtergere